X

فریت بار چیست | هزینه و کاربردها

02144763438 تلفن تماس:
فریت بار چیست؟

فریت بار به ارسال بار شخصی و لوازم منزل از طریق هواپیما به خارج از کشور گفته می شود. هزینه فریت بار کمتر از هزینه، پرداخت جریمه اضافه بار است.

باربری امیرکبیر
باربری امیرکبیر

 

هنگام سفر یا مهاجرت به خارج از کشور ممکن است وزن چمدان ها از میزان تعیین شده بیشتر شود که در این شرایط برای جریمه نشدن پای کانتر می‌توانید از فریت بار مسافر استفاده نمایید. فریت Freight در لغت به معنای بار است. اگر قصد دارید لوازم منزل خود و یا برخی کالاهای دیگر را با خود به کشور مقصد ببرید می‌توانید از این امکان برای ارسال بار خود استفاده نمایید. شاید برایتان سوال باشد که خب جریمه اضافه بار هم همین کار انجام می‌دهد پس چه فرقی با فریت بار دارد؟ در فریت بار هزینه ارسال کامل مناسب تر و با ایمنی بهتر ارسال می‌شود. در جریمه اضافه بار شما نمی‌توانید وسایل با ارزش به همراه داشته باشید. حتما یک هفته الی 10 روز قبل از تاریخ پرواز خود به فرودگاه مراجعه کنید و برای فریت کالاهای خود اقدام نمایید.

فریت بار چیست؟

فریت بار به ارسال بار شخصی و یا لوازم منزل با هواپیما گفته می شود. در زمانیکه وزن بار ارسالی شما از میزان وزن بار مجاز بیشتر است از فریت بار استفاده می شود.

نکته قابل توجه در فریت بار این است که حتما بررسی کنید کالایی که می‌خواهید به همراه داشته باشید ارزش معنوی زیادی داشته باشد، در کشور مقصد وجود نداشته باشد و هزینه انتقال آن کمتر از خرید آن در کشور مقصد باشد در غیر این صورت چندان صرفه اقتصادی برای شما نخواهد داشت.

مدارک لازم برای فریت بار

برای فریت بار خود باید همراه مدارک زیر به فریت فرودگاه امام خمینی مراجعه کنید:

  • کارت ملی
  • گذرنامه
  • کپی بلیط سفر

همچنین بعد از دریافت ویزا برای فریت کردن باید این مراحل را طی کنید:

تحویل بار به شرکت حمل و نقل یا بسته بندی محصول و تحویل آن به فرودگاهی که از آنجا پرواز دارید.

  • دریافت بارنامه
  • پرداخت هزینه های مربوط به فریت
  • مراجعه به فرودگاه مقصد
  • ترخیص بار بعد از ارائه مدارک لازم

مراحل فریت بار

ابتدا باید محصول به صورت اصولی و درست بسته بندی شود که از مهم ترین قسمت فریت بار است. خودتان نیز می‌تونید این بسته بندی را انجام دهید اما برخی شرکت های باربری بین المللی تمام امور ترخیص، انتقال بسته، تحویل و نظارت در تمام مسیر را بر عهده می‌گیرند و حتی بسته بندی محصول را با نظارت شما در منزل خودتان انجام می‌دهند. شرکت باربری بین المللی امیرکبیر با چندین سال سابقه در زمینه فریت بار به خارج از ایران آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.

تفاوت فریت بار با کارگو در ماهیت بار ارسالی است. فریت بار در برای ارسال بار شخصی و کارگو برای ارسال بار تجاری است.

کالاهای غیر مجاز برای فریت

بسیاری از هموطنان در هنگام مهاجرت کالاهایی مانند مبلمان، ظرف و ظروف، رخت خواب و وسایل شخصی با استفاده از روش فریت بار از ایران به کشور مقصد ارسال می‌کنند. اما با توجه به قوانین موجود هر کالایی اجازه ورود و خروج ندارد. دو نوع ممنوعیت برای فریت بار وجود دارد: کالاهای غیر مجاز کشورها و کالاهای غیر مجاز بین المللی.

وسایل غیر مجاز برای فریت طبق قوانین کشور ایران

آثار هنری اصیل

قطعات خوش نویسی شده

اوراق مینیاتور

طلا و نقره

سنگ های قیمتی

اسلحه و تجهیزات نظامی

ارز خارجی

هر نوع میراث فرهنگی

انواع فرش و قالیچه

عتیقه جات

مواد افیونی

کتاب های با ارزش

مشروبات الکلی

مهمات جنگی

در صورت فریت کالاهای ذکر شده، بار شما در فرودگاه امام خمینی توقیف خواهد شد و به جرم قاچاق کالای غیر مجاز دستگیر خواهید شد.

کالاهای غیرمجاز برای فریت طبق قوانین بین المللی

لوازم آرایش

هر نوع باتری

شاپو

اسلحه و مهمات

اسپری

شربت

انواع نرم کننده

الکل

سرکه و ترشیجات

آب لیمو

انواع دارو

خشکبار و خوراکی

طبق قوانین هر کشوری وارد کردن برخی کالاها به آن کشور ممنوع است برا مثال در کشور کانادا وارد کردن هر نوع دانه گیاه کاشتنی و انواع گیاهان ممنوع است.

همچنین برای فریت اسباب بازی های کودکان نیز باید توجه کنید که بدون باتری آن ها را فریت نمایید.

هزینه های مربوط به فریت

از طریق فریت بار مسافر با هزینه کمتری می‌توانید کالاهای مورد نیاز خود را از کشور مبدأ به کشور مقصد فریت نمایید. اما با این حال توصیه باربری امیرکبیر این است که با توجه به نوسانات ارزی بهتر است فقط وسایلی که بسیار ضروری است و در کشور مقصد وجود ندارد را فریت نمایید. علاوه بر هزینه باربری باید هزینه بیمه بسته، تشریفات گمرکی مبدأ، تشریفات گمرکی مقصد، هزینه انبار و هزینه های مربوط به انتقال کالا از فرودگاه مقصد را در نظر بگیرید.

بیمه فریت بار و کالا

برای جلوگیری از آسیب های احتمالی در مسیر فریت بار، بسته شما باید بیمه شود. در صورت آسیب دیدگی خسارت آن به فرد پرداخت خواهد شد. انجام بیمه مضاعف به عهده شخص است و باید به شرکت های بیمه مراجعه کند و هزینه بیشتری بپردازد.

وزن و حجم بار در فریت

لوازم منزل از آنجایی که حجم زیادی اشغال می‌کنند به جای وزن، حجم آنها اندازه گیری می‌شود. شرکت های فریت برای هر یک متر مکعب حداقل 170 کیلوگرم وسیله در نظر می‌گیرند. اگر بار کمتر از 170 کیلوگرم باشد باید هزینه مربوط به همان 170 کیلوگرم را پرداخت کنید.

توصیه های شرکت حمل و نقل بین المللی امیرکبیر درباره فریت بار

  • بهتر است برای کاهش هزینه فریت وسایل را خودتان در منزل با جعبه های پلاستیکی بسته بندی کنید.
  • وسایل حجیم اما کم وزن را فریت نکنید زیرا صرفه اقتصادی نخواهد داشت.
  • وسایل گران بها را فقط باید در جعبه های چوبی بسته بندی کنید.
  • در برخی کشورها هزینه سم پاشی جعبه های چوبی نیز اخذ می‌شود. حتما مدارک مربوط به سم پاشی را به بارنامه الصاق کنید.
  • با مراجعه به سایت هایی مثل آمازون از قیمت وسایلی که تصمیم به فریت آن را دارید مطلع شوید و از به صرفه بودن آن اطمینان حاصل نمایید.
  • از آنجایی که ولتاژ برقی کشور ایران با سایر کشورها مطابقت ندارد بهتر است وسایل برقی را فریت نکنید. فقط لپ تاب و تلفن همراه را به کشور مقصد ببرید.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید